maanantai 3. maaliskuuta 2014

Kajaania ja juoksentelua.

Käytiin Fannyn ja koirien kanssa Kajaanissa viime viikonloppuna. :) Yksin Fannyn kanssa ajaminen jännitti kovasti. Lähettiin perjantaina aamusella ajelemaan kohti Kajaania ja jo Kälviällä Fanny oli simahtanu.. Kyllä tuo auto on vaan taitava nukuttaja! :D Unta riitti Kärsämäelle asti, eli suunnilleen puoleen väliin matkaan. Pysähyttiin siellä syömään ja vähän juoksentelemaan, että jaksettais taas istua. ;) Matkan jatkuessa Fanny ei yhtään ois halunnu istua yksin takapenkillä, mutta minä aina kurottelin sille leluja, leipää, maitoa, tuttia yms. Viimenen tunti sujuikin melko rauhallisissa tunnelmissa, mutta olipa kiva kyllä päästä perille! 


Viikonloppu sujui aika lailla rennosti hengaillen. Fanny leikki innoissaan kaikkien kanssa, mutta oli kyllä melkoinen ukin tyttö koko viikonlopun! <3 nbsp="" p="">
Paluumatka sunnuntaina meni todella hyvin. Fanny nukkui Nivalaan asti, odotteli kiltisti että päästään Sieviin, jossa vaihdettiin vaippa, napattiin välipalaa ja jatkettiin viimeinen tunti taas hienosti maisemia ihaillen. :) Huh!


 Nämä juoksukuvat löyty muistikortilta, piti jakaa ne teidän kanssa ku on niin vauhikkaita. Sumeitahan ne on ku oli niin kova juoksija tuo höppänä, mutta fiilis välittyy varmasti. :)


Terkkuja myös Brunolta! <3 p="">

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti