sunnuntai 30. elokuuta 2015

Kesän viimeisiä hetkiä.

Tällä viikolla olen viettänyt elämäni ensimmäisiä palkallisia lomapäiviä! Noh, ruhtinaalliset kaksihan niitä oli kertynyt ja lisäksi minulla oli kolme vapaapäivää, joten viimeistä kesälomapätkää ollaan vietelty Jussin kanssa tällä viikolla. :) Ollaan nukuttu, siivottu, touhuttu parvekkeen maalamisprojektin parissa, vietetty Venetsialaisia, käyty ulkoilemassa yms. :)



Lauantaina torilla oli poliiseja, poliisiauto ja vähän jotain muitakin telttoja, käväisitiin vähän vilkaisemassa poliisiauton sisälle. Ranteeseen Fanny sai rannekkeen, jossa lukee Tolkku päässä liikenteessä. :) Lauantai-iltana ammuttiin muutama raketti ja sitten Fanny jäi ukille yöksi, kun me käytiin Jussin ja parin ystävän kanssa katsomassa Jenni Vartiaista torilla. On sillä kyllä mahtava ääni ja hyvä laulaja, ihana oli nähdä livenä ekaa kertaa "kunnolla". Aiemmin Jenniä oon nähnyt yhden laulun verran Ruisrockissa, kun hän tuli Michael Monroen kanssa laulalamaan Missä muruseni on. :') 




Tänään käytiin torilla ennen päikkäreitä, siellä oli Venetsialaisten lasten tapahtuma, jossa oli vähän kaikenlaista! Me lähinnä kävästiin katsomassa Muumipeikkoa ja Pikku Myytä sekä nyt päästiin käymään ambulanssin sisällä. :) Päikkäreitten jälkeen käytiin Harrinniemessä metsästämässä kolmatta kertaa niitä maailman suloisempia lehmiä, mutta taas ne olivat siellä tosi kauakana, eikä päästy silittelemään niitä. :( Joutsenia oli kuitenkin ja kyllähän tuota muutenkin nautittiin aurinkoisesta kelistä. Fanny kertoi olevansa tutkimusmatkailija ja mukana oli repussa tutkimustarvikkeet, eli varakengät ja nalle. :'D 



Autossa Fanny käski vielä ottaa yhen kuvan: <3 p="">





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti