torstai 13. helmikuuta 2014

Heippa!






Täällä ei ole oikein tapahtunut mitään kummempia. Ystäväni Eeva-Kaisa oli kyläilemässä pitemmän viikonlopun, ja olikin ihanaa kun oli seuraa päivisin. :) Käytiin kirpparilla myymässä Fannyn vauvavaatteita, mutta oli kyllä vähän ihmisiä liikenteessä. Onneksi saatiin edes vähän myytyä pois nurkista pyörimästä. :) Fannylle löydettiin uusi pupupaita (kuvassa) sekä kuratakki.

Tänään oli tarkoituksena mennä kaupungille katsomaan penkkarirekkoja, mutta oltiin vähän liian hitaita lähtemisessä ja missattiin rekat. :( Käytiin kuitenkin puistossa vähän keinumassa ja Fanny otti ekat kosketukset vesi(loska)lätäköihin.. Niitä oli kiva kädellä sotkea ja sitten märkä hanska suuhun.. Oivoi, kurakamppeet siis päälle ensi kerralla! Saa nähä mitä kaikkea tuo lapsi vielä suuhunsa laittaa, mutta se taitaakin kuulua asiaan. Vastustuskyky kasvaa! ;)



Tässä kuva meidän pikkujumpparista, Fanny tykkää laittaa mun jumppakengät jalkaan ja sitten se tekee kyykkyjä puuskuttaen. :D Iltaisin se on aina menossa mukana, kun me jumppaillaan. Tänään nauro ihan mahottomana kun hypittiin sellasia loikkia ja hyppynarulla hyppiminen on myös kovaa viihdettä.. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti