torstai 16. tammikuuta 2014

Fanny yksivee!

Tänään tuli vuosi Fannyn syntymästä. Ja nopeastihan se on mennyt näin jälkikäteen katsottuna. Ihan vasta vatsa oli vielä jätti-iso ja joku potki kylkiluihin niin että meinasi pyörtyä. Sitten eräänä iltana katselin Kill Bill 2-elokuvaa, mutta se jäikin kesken kun tuli lähtö synnyttämään. Alle 3,5 tunnin päästä meillä oli Fanny. <3 Tää eka vuosi on kyllä ollu mullistuksia täynnä, Fanny on oppinu niin paljon kaikkea ja on nyt ihan eri tyyppi ku sillon alussa. :D On niin ihanaa, ku siitä on tullu sellanen oikee ihminen, jolla on oma luonne ja persoona. :>

Tässä on Fannyn "virallinen" yksivuotiskuva, minkä itse napsaisin pari päivää sitten ja pistin kuvat tilaukseen. Ajatuksena ois kehystää vähän isompi kuva jollekkin seinälle laitettavaksi. :)


Tämä päivä on ollut aika normaali, juhlitaan vasta lauantaina sitten. Käytiin tänään ostamassa kaikki ruokatarpeet lauantaiksi ja huomenna pääsenki leipomaan ihan urakalla! 
Tänään ei otettu muita kuvia kuin iltapuurohetkestä, sillä Fanny vähän opetteli itse syömään lusikalla, onhan se nyt iso tyttö, taapero! Eihän siitä sotkutta selvitty, mutta kyllä siinä vähän ehkä suuhunkin meni. :)2 kommenttia: