maanantai 9. joulukuuta 2013

Itsenäisyyspäivä ja saunaremppaa.

 Tässäpä meijän Itsenäisyyspäivän prinsessa. :)



Koska itsenäisyyspäivä on meille myös Fidon synttärit, niin ripustettin ikkunaan sininen ja valkoinen ilmapallo. Juotiin myös kakkukahvit, tein sellasta juustokakkua, mihin ei tullut sokeria, joten Fannykin sain pienen maistiaisen. Se ei vaan oikein tykänny siitä, vaan tarjoili oman palansa ukille. :) Fidokin sain palan kakkua päivänsankarina. 



Kolmipäiväisen viikonlopun suunnitelmana oli remontoida meijän sauna. Me Jussin kanssa ollaan melko uusavuttomia, mutta onneksi minun iskä osaa tehä vaikka mitä, kuten saunoja! :) Isä ja Jussi oli niin nopeita alottamaan purkamisen, etten kerenny ottaa ennen-kuvia, mutta tästä näätte hyvin vanhojen paneeleiden värin.




Uusi sauna on kyllä niin kiva! Paneelit uusittiin kokonaan ja mä olin saunasuoja-vastaava, joten pari päivää meni pensseli käessä heiluen. Valittiin seiniin tuommonen helmiäinen tummanruskea ja siihen oon kyllä niin tyytyväinen! Ovi myös on nyt tältä vuosisadalta, se vanha oli... no, vanha.  





Sunnuntaina lämmitettiin uusi sauna ekan kerran ja kilisteltiin skumpalla Jussin kanssa hyvät löylyt! :)



1 kommentti:

  1. Voi söpöliiniä! Meilläkin menossa kylppärin ja saunan remppa uudessa kodissa. Viikonloppuna saadaan toivottavasti laatat seiniin! :D
    Terkkuja! T. Reetta

    VastaaPoista