lauantai 28. joulukuuta 2013

Ensimmäinen Joulu.

Tänä vuonna Joulu oli todella erilainen. Vietettiin sitä ekaa kertaa omassa kotona ja seurana tietenkin uusi tyyppi, Fanny!
Joulua edeltävä viikonloppu vierailtiin Kajaanissa mummun ja ukin luona. :) 
Kajaanissa nähtiin paljon ihmisiä isomummusta pikkuserkkuun. Vähän sama meininki on jatkunu Kokkolassakin, ollaan joka päivä nähty ihmisiä tai käyty jossain kylässä. Se on ollut tosi kivaa, ku yleensä ollaan kotona ihan perheen kesken. Fannyki on tykänny nähä kaikkia ja ollu tosi kiltisti paikassa ku paikassa, mutta kai se on ollu vähän raskasta ku neiti on vedelly tooosi pitkiä päikkäreitä näinä päivinä. :)

Jouluaaton aamuna käytiin Jussin mummun luona aamupuurolla ja sielläkin oli leikkikavereita Fannylle. Kotiin kun päästiin niin nukuttiinkin koko perheellä parin tunnin päikkärit! Unien jälkeen syötiin. Paistettiin kinkku ekaa kertaa ite tänä vuonna ja ihan hyvinhän se sitten meni! Minäkin jopa intouduin syömään sitä, vaikka yleensä jää vain maisteluksi. Porkkanalaatikon ja bataatti-vuohenjuusto-laatikon tein myös itse ja olin niistä aika ylpeä! Hyvää ruokaa oli, tai no, onhan tuota edelleen jääkaappi pullollaan. :D
Aattona oli lunta, mutta Joulupäivän kävelyllä olikin lähemmäs kuusi lämpöastetta! 
Näissä Joulun pyhissä parasta on ollut se, että ollaan koko perhe oltu kotona ja saatu viettää aikaa kaikkien ihanien, rakkaitten ihmisten kanssa. :) Ja kohtahan saadaan juhlia jo Uutta Vuottakin! Siitäpä muistinkin, että pitää lähteä rakettiostoksille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti