keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Hei!

Taas kerran on vierähtänyt tovi viime kirjoituksesta. Ei ole tullut kuvailtua "oikealla" kameralla pitkään aikaan, joten sitten ei ole tehnyt mieli laitella tännekään mitään. Lisäksi kaikki aika menee arjen pyöritykseen, eikä blogin olemassa oloa edes aina muista.

Kesä on tullut ja me teimme ensimmäisen pikkureissun Turkuun ja Tampereelle reilu viikko sitten. Ensin Turussa vietimme ystävien ihanat häät Jussin kanssa, sillä aikaa Fanny vietti iltaa kummitätinsa kanssa. :)
Olen Instagramissa pitkään kuolannut PureHeron kakkuja ja vihdoin pääsin sinne syömään. Salaatti, tuore appelsiinimehu ja kakkukahvit maistui todella ihanilta :)



Turusta ajeltiin Tampereelle ja siellä suoraan Särkänniemen Koiramäkeen. Se oli ihan kiva paikka, Lyhyt näytelmä oli mukava ja Fannykin jaksoi sen katsoa hienosti. Sai katsella eläimiä sekä leikkiä niinvanhan ajan keittiössä kuin koulussakin.








Tampereella yö oltiin hotellissa, mikä oli eka kerta Fannylle. Illalla kun käytiin ravintolassa syömässä, Fanny selitti tarjoilijallekin kuinka nyt on käyty Koiramäessä ja ollaan hotellissa ekaa kertaa yötä ja vaikka sun mitä.. :D Hotelliyön jälkeen ajeltiin Ikaalisiin Titi-nallelle kylään. Siellä sai leikkiä monessa eri huoneessa ja tasatunnein tehtiin jotain kivaa nallejen kanssa. Fanny syötti lampaita sekä opetteli rytmejä "intiaanikylässä" :) Siitä olikin mukava jatkaa ajelua kotia kohti.






Eka pieni reissu tehty ja kahen vuorokauden reissu painoi kyllä viikon reissun verran kun kotiin päästiin, huh! Nyt odotellaan hetki vielä pitempää lomaa.. toivottavasti saadaan kunnon lämpimät kelit että päästään rannallekin pulikoimaan! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti