sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Heip!

Viisi viikkoa uutta arkea takana. Työharjoittelu oli oikein mukava ja antoisa. Huomenna taas uuteen paikkaan ja nyt alkaakin loppusyksyksi kolmivuorotyöt! Vähän pelottaa, miten ajankäyttö Fannyn ja Jussin sekä pesisharrastuksen kanssa sujuu, mutta eiköhän ne asiat järjesty. Fannyn päiväkotielämä sujuu hienosti, ja nyt selvästi alkaa puhekin kehittyä enemmän, kun siellä toisten lasten kanssa höpöttelee. Muiden ihmisten nimet on alkanu ilmestyä puheeseen, ennen oli vain äiti, isi ja mummu. Nyt naapurin poika ja kaikki tarhakaverit osataan nimetä sekä ukkikin on nykyään "tutti". :) 

 Löysin taas muutaman kuvan kamerasta, minkä haluan teille jakaa:

Leikeltiin ne viimeks nähdyt auringonkukat ja laitettiin ruukkuun sisälle meitä piristämään. Isoja tosiaan olivat!Ja sitten kuva meijän pikku ManU-tytöstä, kun Jussin isä toi tuliaisia Lontoosta. Edellinen peliasu olikin kokoa 56cm, joten oli jääny pieneksi aikaa sitten. Tällä asulla pelaillaan ensi kesänä nurmella aivan taatusti! :)


Nyt odotellaan kaalilaatikkoa uunista ja vietetään rentoa sunnuntaita, huomenna klo 7 tämä kätilöopiskelija töröttää innostuneena töissä oppimaan paljon uutta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti