maanantai 11. marraskuuta 2013

Ensimmäinen Isäinpäivä.

Eilen me saatiin viettää ensimmäistä Isäinpäivää! Fanny päätti antaa lahjaksi pitkät yöunet, sillä herättiin vasta puoli kymmenen jälkeen koko konkkaronkka! Vietiin me sänkyyn myös kortti ja lahjapaketti isille herätykseksi. :)

Heti noustuamme meijän piti käyä laittaa lippusalkoon juhlapäivän kunniaksi. Se muuten hienosti alkoi tämä meijän liputusura, sillä unohtettin tietty se lippu sinne salkoon ja illalla puoliltaöin vasta muistettiin se. :D Jussi otti lipun alas vasta aamulla. Hehe.


Aamukahveja ei viety sänkyyn, sillä sen tietää miten siinä ois Fannyn ja kahen koiran kanssa käyny, mutta tokihan minä kahvit keitin ja oikein tyrnijäätelön kera! :p 


Päivä sujui muuten ihan rennosti ottaen. Pieni ohjelmanumero oli sen joulukorttikuvan ottaminen.. Eihän se menny ihan niinku suunnitelin, mutta kyllä siitä hyvä kortti tuli! :) Tämä kuva ei ole se korttikuva, mutta hieman vinkkiä millanen kuva saatiin napsittua!
Fannyn lempiasisoita on roikkua pää alaspäin!


Tänään kävästiin lenkillä kaupungissa ja suntin varrella pysähdyttiin katselemaan sorsia. Liekkö jotkut kosintamenot meneillään, kun kaksi urosta alko vähän tappelemaan keskenään. Me heiteltiin kauraa niille, en kyllä yhtään tiiä tykkääkö ne kaurasta, mutta kyllä ne niitten perään sukelteli. :D


1 kommentti: