maanantai 28. lokakuuta 2013

Maanantain iloja.

Tänään oli viikon yksi mukavimmista päivistä, sillä maanantaisin me käyään muskarissa. :)
Laitoin muskarin kunniaksi oikein mekon Fannylle päälle. Ja olihan muskarissa mukavaa, kiva nähdä vähän muita vauvoja ja ihmisiä. :)Parisen viikkoa sitten kävin ostamassa meijän takapihalle lintulaudan. Nyt pikkuhiljaa linnut ovat uskaltautuneet lähemmäs ja ollaan päästy Fannyn kanssa ihmettelemään talitiaisia (kai ne on niitä keltasia? :D)! Mä oon ollu niistä varmaan enemmän innoissani, mutta kyllä Fannykin osottelee ja jaksaa hetken istua jopa paikoillaan lintuja nähdessään. Välillä jos lintuja ei näy, niin sitten pitää jo päästä tekemään jotain ihan muuta. Yritän ottaa niistä linnuistaki kuvia, kuhan vaan sattuisivat sen verran pysymään paikoillaan, että kerkeen kameran ehtiä käsiini.


Fannyn uusi ilme sentään saatiin vangittua, vaikkei tuo Fannykaan niin kauheesti paikallaan pysy. Se tekee nyt tuota ilmettä joka asian yhteydessä. ^_^

Tässä vielä mun mielesta hauska kuva, kun Jussin äidin luona oltiin viikonloppuna kyläilemässä ja Fanny seikkaili pöytien alla. Se muuten tykkää kaivautua kaikista "tunneleista" ja koloista läpi. Sit jos pää on liian iso kyseiseen koloon, niin menee hermot ja tulee pikkuitku. :')


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti